Ja oli ihan pakko taas säilyttää alkuperäiset nimet; suomennokset kun eivät vaan toimi.
Dark Chocolate-Peanut Butter Cookies |
Crispy Peanut Butter Cookies |
♥ ♥ ♥
Valitse perusreseptiin haluamasi sattumat; itse kokeilin molempia. :)
Peanut Butter Cookies (Tina Casaceli: Milk & Cookies)
24 kpl
3,6 dl vehnäjauhoja
1/2 tl leivinjauhetta
1/2 tl ruokasoodaa
1/4 tl suolaa
2 tl vaniljasokeria
340 g huoneenlämpöistä margariinia
2,4 dl ruokokidesokeria
2,4 dl (n. 70 g) huoneenlämpöistä maapähkinävoita
2 isoa kananmunaa
Crispy Peanut Butter Cookies
4,8 dl rouhittuja, valmiiksi suolattuja maapähkinöitä
TAI
Dark Chocolate-Peanut Butter Cookies
2,4 dl suklaarakeita
2,4 dl rouhittuja, valmiiksi suolattuja maapähkinöitä
Yhdistä kuivat aineet keskenään. Vatkaa margariini ja sokeri huolella kuohkeaksi vaahdoksi. Vatkaa joukkoon maapähkinävoi, jonka jälkeen munat yksi kerrallaan. Siivilöi kuivat aineet joukkoon ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.
Lisää sattumat taikinaan ja jäähdytä sitä jääkaapissa vähintään tunti. Enempikään ei ole pahitteeksi, mikäli vain jaksaa odottaa, sillä taikina on löysää. Ota viileästä taikinasta reilun ruokalisukallisen verran taikinaa ja pyöritä se palloksi. Litistä hieman ja paista 160 asteessa uunin keskitasolla n. 10 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti