perjantai 28. syyskuuta 2012

Milk Chocolate-Caramel Cookies

Nyt syyskuun aikana en siis ole pahemmin kerennyt leipomaan, ja muutamana kertanakin vain kaikkea turhaa... Nämä cookiet olivat kuitenkin niiiin ihania, että söin parissa päivässä kymmenen leipomistani kahdestatoista kappaleesta. Eivätkä nämä tosiaankaan ole mitään pikkuisia, sillä puolikas alkaa jo tuntua sopivalta. Silti näiden syömistä ei voi tuosta vain lopettaa.. :D





Olen aivan koukussa Candy Kingin vaniljafudgeihin, joita keksin cookieihin laittaa. Mitään siistejä keksit eivät sitten olleetkaan syödä fudgejen levitessä uunissa, mutta makuhan vain paranee sotkevuuden  ja tahmaisuuden lisääntyessä.

Kuulostaapa nätiltä :)


Aika tahmainenhan tuosta pohjasta tuli, mutta sentään leivinpaperista irtosivat :)

♥ ♥ ♥


Milk Chocolate-Caramel Cookies (Tina Casaceli: Milk & Cookies)
24 kpl


6 dl kaurahiutaleita
4,8 dl vehnäjauhoja
1 tl ruokasoodaa
1 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
1/2 tl suolaa
335 g huoneenlämpöistä margariinia
2,4 dl sokeria
2,4 dl fariinisokeria
2 suurta kananmunaa

vajaa 5 dl maitosuklaata isona rouheena
vajaa 5 dl vaniljafudgeja kuutioituna


Hienonna kaurahiutaleet tehosekottimessa ja yhdistä vehnäjauhon, ruokasoodan, leivinjauheen, vaniljasokerin ja suolan kanssa. Vatkaa margariinia pehmeäksi pari minuuttia. Vatkaa ensin joukkoon sokeri, sitten fariinisokeri ja vatkaa kuohkeaksi. Vatkaa munat joukkoon yksi kerrallaan. Lisää kuivat aineet ja sekoita tasaiseksi. Sekoita suklaa ja fudget joukkoon.

Pyöritä taikinasta palloja leivinpaperilla vuoratuille uunipelleille ja litistä niitä hieman. Cookiet leviävät uunissa paljon! Paista 180 asteessa n. 15 min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti