lauantai 16. maaliskuuta 2013

Kalastuskakku

Ihanaa kun jaksan nykyään niin ahkerasti tätä blogia päivitellä. Eikä tosin leipomistahdissanikaan mitään kehuttavaa ole, joten eipä ole aihetta päivittämiseenkään. Nyt olen lähinnä ylppäreiden takia yrittänyt pitää taukoa leipomisesta (kuten kaikesta muustakin vapaa-ajasta), mutta en tiedä ketä huijaan sanomalla lukevani. Ja terveystiedon ravitsemussuosituksia ym. lukiessa tulee vielä niin syyllinen olo, että leipomista joutuu miettimään kaksi kertaa.

Muutaman tilauskakun kuvat on meinannut ihan unohtua jonnekin kuvatiedostojen kätköihin ja nyt voisin alkajaisiksi niitä tänne julkaista.

Tästä kakusta en oikeastaan muuta muistakaan kuin sen, että tekeminen oli taas melkoista, aikaa vievää pikkunäpertelyä. Ja taas kerran koeviikon päätteksi, tottakai. ;)


 
 
 
Kalastusaiheisia kakkuja ei netistä oikein tahtonut löytyä, tosin enpä ole muihinkaan kakkuihin pahemmin apua löytänyt. Yhdessä kakussa oli kuitenkin laitettu kaloja uiskentelemaan kasvien seassa kakun reunoilla, ja tuohon ideaan ihastuin. Tuohon pinnalle ajattelin vielä tuon veneen lisäksi jotain laituria ym. mutta ajattelin pitää sen aika yksinkertaisena. Tuo kalastajahan kakussa pääroolissa on.
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti