Jäi vain harmittamaan, kun olisin halunnut tehdä näitä Martha Stewartin supersuklaisia cookieita. Olin kuitenkin käyttänyt kaiken kaakaojauheen mikrossa niin helposti valmistuviin brownieihin, joten ne jäivät sitten seuraavaan kertaan.
Ihanan pehmeitähän cookiet olivat niin maultaan kuin rakenteeltaankin. Jotain niihin olisin kuitenkin kaivannut lisää, mutta ehkä olen vain tottunut lisäämään cookieihin aina sen kilon suklaata.
♥ ♥ ♥
Big Soft Ginger Cookies (Lovin' From The Oven)
n. 20 kpl
2 1/4 cups vehnäjauhoja
2 tl inkivääriä
3/4 tl kanelia
1/2 tl neilikkaa
1 tl ruokasoodaa
1/4 tl suolaa
200 g huoneenlämpöistä margariinia
1 cup sokeria
1 kananmuna
1 rkl vettä
1/4 cup siirappia
2 rkl sokeria
Yhdistä jauhot, mausteet, ruokasooda ja suola. Vaahdota pehmeä margariini ja sokeri, ja vatkaa joukkoon muna. Sekoita joukkoon vesi ja siirappi ja lisää kuivat aineet.
Alkuperäisen ohjeen mukaan taikinasta tulisi pyöritellä saksanpähkinän kokoisia palloja, mutta itse tein isompia. Pyöritä pallot sokerissa, litistä hieman ja jätä leviämisvaraa. Paista 175 asteessa 8-10 minuuttia. Ripottele vielä sokeria päälle.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti