tiistai 2. huhtikuuta 2013

Microwave Brownie in a Cup = paras resepti ikinä

Rakastan leipomista yli kaiken, kyllä, mutta viime aikoina minusta on tullut suoraan sanottuna laiska.
Varsinkin krijoituksiin tai muuten kokeisiin lukiessani minulla on koko ajan nälkä ja huomaan pörrääväni keittiössä jatkuvasti. Ja aina mokkapalakuorrutetta tai cookie doughia tehden, kun en kunnon leivonnaisia jaksa/ehdi tehdä.

Pari viikkoa sitten löysin kuitenkin maailman parhaan, juuri minua varten tehdyn reseptin. Ja kyseessähän on 70 sekunnissa mikrossa valmistuva brownie. Arvatkaa olinko pyörtyä tuoliltani?





Siis ihan o-i-k-e-a brownie.

70 sekunnissa.

Mikrossa.


Lisäksi plussaa sille, että ohjeesta tulee tasan yksi annos, joka sekin on helppo puolittaa. Ja tiskiäkin kertyy vain kahvikupin ja lusikan verran. Ja astianpesukonehan on keksitty. Tämä resepti siis ilman epäilyksiä mullisti pienen maailmani useastakin syystä.

Jos löydätte vielä tästäkin kekseliäämmän reseptin, niin kertokaa toki!


 
 


Toisaalta, jos ajatellaan hetki realistisesti, eihän tuo 70 sekunnin mikrossa valmistuva leivos nyt normaalia päihitä. Rakenteeltaan se on ehkä vähän kumimainen eikä niin täyteläinen maultaankaan. Mutta mikä tärkeintä, kaakaota tulee kuitenkin reilusti.

Varoitan kuitenkin vielä, että tähän ohjeeseen jää koukkuun. Ja olen sitten varoittanut. Sanotaanko vaikka että tämä ohje on noussut nyt kuluneen parin viikon aikana käytetyimmäksi ohjeekseni.


 
 
Ja tämän ohjeen testattuaan jokainen voi sanoa osaavansa leipoa. ;)



♥ ♥ ♥



Microwave Brownie in a Cup (Lovin' From The Oven)

2 rkl öljyä
2 rkl vettä
ripaus suolaa
1/2 tl vaniljasokeria
2 rkl kaakaojauhetta
4 rkl sokeria
4 rkl vehnäjauhoja

Sekoita kaikki ainekset mikron kestävässä kahvikupissa ja laita mikroon 70 sekunnniksi (täydellä teholla). Tarjoile halutessasi jäätelön tai tomusokerin kanssa.

7 kommenttia:

  1. Ilahduin ikihyviksi mahtavasta reseptistäsi. Täytyy kokeilla:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla :) kokeile ihmeessä kun on noin helposta ohjeesta kyse, ja raaka-aineetkin löytyy varmaan valmiiksi kaapista!

      Poista
  2. Voi ei, nyt on aina aikaa leipoa :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, sehän tässä ohjeessa parasta onkin ;) tosin tulee kyllä sit samalla syötyäkin ihan mukavasti..

      Poista
  3. Hei, käytetäänkö tässä siis ihan sitä tummaa kaakaota vai vaaleampaa kaakaojuomajauhetta? :) T. maitoallerginen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikkiin täällä oleviin leionnaisiin tulee tummaa, leivontaan tarkoitettua kaakaojauhetta. Joten sitä siis tähänkin reseptiin ;)

      Poista
    2. Jes, mahtavaa! Ja lukeehan tuossa näköjään tunnisteissakin se maidoton, on puhelimella selatessa vaan jäänyt huomiotta. Mutta kiitoksia vastauksesta! :)

      Poista